Sildid

brokkoli (2) hakkliha (33) hapukoor (1) hautis (1) hernes (1) hiinakapsas (1) jogurt (1) juust (12) kaalikas (1) kabatšokk (2) kala (30) kana (31) kapsas (7) kartul (20) kaste (1) kikerhernes (1) kilu (2) klimp (1) kohupiim (1) kook (4) kurk (2) köögivili (1) küpsis (1) küüslauk (1) lambaliha (3) leib (1) lillkapsas (5) loomaliha (1) läätsed (1) lõhe (11) mais (1) makaronid (7) maks (4) muna (3) nuudlid (2) pannkoogid (3) paprika (1) pastinaak (1) peekon (9) peet (2) piparkook (2) pirukas (6) pitaleib (1) pitsa (1) pitsatainas (3) ploom (1) pommu (1) porgand (7) porru (1) puuviljad (1) riis (7) rullkõrvits (1) räim (5) salaami (1) salat (4) sealiha (25) sibul (1) sink (1) spinat (1) supp (7) tatar (4) tomat (8) uba (9) veiseliha (15) viiner (2) vormiroog (3) vorst (1) või (1) õun (1)

kolmapäev, 15. detsember 2010

Stoovitud porgandid

  • 500 g porgandeid
  • 4 dl vett
  • 1 tl soola
  • 1 tl suhkrut
  • 1 dl 10% rõõska koort või 100 g (maitsestatud) toorjuustu
  • 2 sl nisujahu
  • 2 sl võid
  • hakitud värsket peterselli

Koori porgandid ja lõika õhukesteks ratasteks. Pane potti, lisa vesi ja maitsesta soola-suhkruga. Kuumuta keemiseni ning keeda tasasel tulel pehmeks. Sega jahu ja rõõsk koor/toorjuust, lisa porganditele ja sega hoolega.
Sega juurde või. Kuumuta tasasel tulel, kuni kaste on paksenenud. Serveeri soojalt, peale puista peterselli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar