- 300 g kanafileed
Marinaad
Marineeri kanafileed jogurtis kuhu on lisatud peeneks hakitud ingver ja küüslauk. Seejärel pruunista kanafileed pannil ja aseta ahju järelküpsema. Kuumuta pannil kuumas võis seened, kõrvits ja pärlsibulad, lisa sinep, puljong ja keeda kokku. Lisa peeneks hakitud tüümian ja klopi lõpus veel sisse mõned võitükid ning serveeri koos kanaga.
- 300 g maitsestamata jogurtit
- Suts peeneks hakitud ingverit
- 1 -2 küüslauguküünt
- 15 g oliivõli
- 100 g värskeid šampinjone
- 15-20 tk pärlsibulaid
- 100 g kõrvitsat kuubikuteks
- 3 dl kanapuljongit
- 1 spl Dijon sinepit
- Värsket tüümianit
- Soola-pipart
- Võid
Marineeri kanafileed jogurtis kuhu on lisatud peeneks hakitud ingver ja küüslauk. Seejärel pruunista kanafileed pannil ja aseta ahju järelküpsema. Kuumuta pannil kuumas võis seened, kõrvits ja pärlsibulad, lisa sinep, puljong ja keeda kokku. Lisa peeneks hakitud tüümian ja klopi lõpus veel sisse mõned võitükid ning serveeri koos kanaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.