- 800 g kanakoibi
- 5–6 sl ketšupit
- 5 sl seesamiseemneid
- 2 tl paprikapulbrit
- ½ tl tšillipulbrit
- 2 sektoriteks lõigatud sidrunit serveerimiseks
Sega tassis ketšup, seemned, paprika- ja tšillipulber. Lao kanatükid kaussi ja vala kastmega üle. Puista peale pisut soola-pipart. Sega kogu kraam korralikult läbi, kata säilituskilega ja kui aega jagub, jäta vähemalt tunniks maitsestuma. Mugav on portsjon juba eelmisel õhtul külmikusse säilituskarpi marineerima panna.
Eelkuumuta ahi 200 kraadini, lao maitsestunud kana ahjuvormi ja küpseta 25–30 minutit, kuni kana kenasti pinnalt krõbe ja liha luudelt hõlpsalt lahti tuleb. Serveeri kuumalt või külmalt koos värske sidrunimahlaga.