u 500 g (veise) hakkliha
1 tl punast karripastat
2 tl tomatipüreed
sool
pipar
5 muna
riivsai
õli
Keeda munad nii, et oleksid veel seest pehmed (külma veega keena, keemise hetkest ca 3 min, jahuta külma veega). Sega hakkliha maitseainetega. Keera keedetud munadele hakkliha ümber, paneeri riivsaiaga ning prae õlis.
Kogun siia vahvaid leide, mida olen ise proovinud või kavatsen proovida. Samuti kirban siia oma isiklikke leiutisi. Kel huvi, proovib samuti. Enamus roogasid on suhteliselt lihtsalt valmistatavad. Rõhk on pigem soolasel toidul.
Sildid
aeduba
(3)
ananass
(1)
apelsin
(2)
avokaado
(7)
banaan
(1)
bataat
(2)
brokkoli
(4)
burrito
(3)
enchilada
(1)
frikadell
(1)
granaatõun
(3)
grill
(6)
hakkliha
(49)
hapukapsas
(7)
hapukoor
(3)
hapuoblikas
(1)
hautis
(20)
hernes
(8)
hiinakapsas
(1)
hommikusöök
(41)
jogurt
(4)
juust
(60)
kaalikas
(1)
kabatšokk
(3)
kaerahelbed
(1)
kala
(47)
kana
(54)
kapsas
(17)
karri
(1)
kartul
(53)
kaste
(16)
kevadrullid
(1)
kiivi
(1)
kikerhernes
(5)
kilu
(2)
kinoa
(1)
klimp
(1)
kodujuust
(2)
kohupiim
(3)
kook
(7)
kookos
(1)
kurk
(29)
kõrvalroog
(88)
kõrvits
(2)
köögivili
(1)
küpsis
(2)
küüslauk
(2)
lambaliha
(4)
lasanje
(2)
leib
(3)
liha
(5)
lillkapsas
(10)
loomaliha
(3)
lõhe
(25)
läätsed
(3)
maapirn
(1)
maasikad
(1)
magustoit
(7)
mais
(6)
makaronid
(21)
maks
(4)
melon
(1)
mesi
(1)
muna
(24)
nuudlid
(7)
odratang
(1)
oliiv
(7)
pannkoogid
(8)
paprika
(28)
pasta
(16)
pastinaak
(2)
peekon
(30)
peet
(7)
pelmeenid
(1)
piparkook
(2)
pirukas
(12)
pitaleib
(1)
pitsa
(5)
pitsatainas
(4)
ploom
(1)
pommu
(2)
porgand
(37)
porru
(19)
praad
(172)
puder
(5)
puuviljad
(1)
redis
(3)
riis
(17)
rukkijahu
(1)
rullkõrvits
(2)
räim
(6)
sai
(1)
salaami
(1)
salat
(55)
sealiha
(26)
seen
(8)
seller
(6)
sibul
(3)
siider
(1)
sink
(12)
snäkk
(30)
spinat
(2)
supp
(25)
taco
(1)
tatar
(6)
tomat
(65)
tortilla
(4)
tursk
(1)
tuunikala
(3)
uba
(22)
veiseliha
(23)
verivorst
(1)
viiner
(2)
vormiroog
(25)
vorst
(6)
või
(2)
õlu
(5)
õun
(3)
x
(167)
kolmapäev, 19. aprill 2017
Tomati-hakkliha supp
ca 500 g (veise)hakkliha
õli
1 paprika
400 g pakend purustatud tomateid
150 g konservmaisi
200 g pakend tomatipastat
puljongit (nii palju, et supp oleks sobiva paksusega)
soola
pipart
küüslauku
Prae hakkliha. Lisa hulka paprika, tomatid, mais ja maitseained, kuumuta veidi. Mõne aja pärast lisa puljong ning lase keema. Keeda kuni paprika on saavutanud sobiva pehmuseastme.
õli
1 paprika
400 g pakend purustatud tomateid
150 g konservmaisi
200 g pakend tomatipastat
puljongit (nii palju, et supp oleks sobiva paksusega)
soola
pipart
küüslauku
Prae hakkliha. Lisa hulka paprika, tomatid, mais ja maitseained, kuumuta veidi. Mõne aja pärast lisa puljong ning lase keema. Keeda kuni paprika on saavutanud sobiva pehmuseastme.
Tellimine:
Postitused (Atom)