Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

kolmapäev, 19. aprill 2017

Soti munad

u 500 g (veise) hakkliha
1 tl punast karripastat
2 tl tomatipüreed
sool
pipar
5 muna
riivsai
õli

Keeda munad nii, et oleksid veel seest pehmed (külma veega keena, keemise hetkest ca 3 min, jahuta külma veega). Sega hakkliha maitseainetega. Keera keedetud munadele hakkliha ümber, paneeri riivsaiaga ning prae õlis.

Tomati-hakkliha supp

ca 500 g (veise)hakkliha
õli
1 paprika
400 g pakend purustatud tomateid
150 g konservmaisi
200 g pakend tomatipastat
puljongit (nii palju, et supp oleks sobiva paksusega)
soola
pipart
küüslauku

Prae hakkliha. Lisa hulka paprika, tomatid, mais ja maitseained, kuumuta veidi. Mõne aja pärast lisa puljong ning lase keema. Keeda kuni paprika on saavutanud sobiva pehmuseastme.