- 400 g noori aedube
- praadimiseks 2-3 sl võid
- 2 kuni 3 küünt hakitud küüslauku
- soola
- aed-piparrohtu soovi korral
Puhasta oad, keeda soolaga maitsestatud vees al dente. Nõruta ja värskenda külma vee all.
Lõika oad seejärel soovi korral pooleks.
Kuumuta pannil või, lisa küüslauk ja prae minut aega tasasel tulel. Lisa oad ning jätka praadimist, kuni oad on pehmed. Kui soovid, lisa maitseks veidi aed-piparrohtu.
Valmis ubadele lisa maitseks soola.
Lõika oad seejärel soovi korral pooleks.
Kuumuta pannil või, lisa küüslauk ja prae minut aega tasasel tulel. Lisa oad ning jätka praadimist, kuni oad on pehmed. Kui soovid, lisa maitseks veidi aed-piparrohtu.
Valmis ubadele lisa maitseks soola.