- 6 - 8 kartulit
- külmpressitud oliiviõli
- 400 - 500 g kana kintsufileed
- 200 g fetajuustu
- 200 g kirsstomateid
- 1 väike sidrun
- 100 g kivideta (Kalamata) oliive (soovi korral)
- soola ja musta pipart
Koori kartulid ja lõika hästi õhukesteks viiludeks. Maitsesta kartuliviilud soola-pipraga, piserda vähese oliiviõliga ning laota ahjuvormi põhja. Aseta peale kanakintsufileed, maitsesta needki soola-pipraga ning sidrunimahlaga.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit.
Lõika kirsstomatid pooleks, murra fetajuust väiksemateks tükkideks. Laota mõlemad vormi, soovi korral lisa ka oliivid. Maitsesta kuivatatud pune ja riivitud sidrunikoorega. Küpseta veel 10-15 minutit, kuni kana ja kartulid on küpsed.