- 3 sl võid
- 2 sl mett
- 500 - 600 g sea sisefileed
- soola ja musta pipart
Võta ahjust välja. Serveerimiseks lõika seafilee paksudeks viiludeks ning tõsta soojendatud taldrikule. Nirista peale veidi kastet.**
* Võib võtta tšillipulbrit, Cajuni v'i taco maitseainesegu, meelepärast ürdisegu jms.
** Kui Sul pannile eriti kastet pole kogunenud, siis tõsta küpsenud seafilee korraks kõrvale, lisa pannile paar supilusikatäit vett ning kuumuta tasakesi ja pidevalt segades, kuni saad paraja konsistentsiga kastme.
* Võib võtta tšillipulbrit, Cajuni v'i taco maitseainesegu, meelepärast ürdisegu jms.
** Kui Sul pannile eriti kastet pole kogunenud, siis tõsta küpsenud seafilee korraks kõrvale, lisa pannile paar supilusikatäit vett ning kuumuta tasakesi ja pidevalt segades, kuni saad paraja konsistentsiga kastme.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.