Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

pühapäev, 7. aprill 2013

Kana-lavaširull

  • 2 lavašši
  • ~700 g kondita kanaliha (mulle meeldib kintsuliha)
  • 200 g Laabi juustu (vm parmesani tüüpi juustu)
  • 300 g hästisulavat riivjuustu
  • 250 g tomateid (kirss- või ploomtomatid)
  • 2x235g rohelisi oliive
  • maitse järgi marineeritud pepperonisid (piprad mitte vorst) :)
  • pott basiilikut
  • soola
  • õli
Haki kana pisikesteks tükkideks, prae vähese rasvainega ja maitsesta soolaga. Samal ajal kui kana praeb, haki kõik ained, mis hakkimist vajavad. Laota lavaši keskele esmalt pool parmesanist, tomatitest, oliividest, pepperonidest ja basiilikust. Nende peale laota pool praetud kanast ja kõige peale raputa riivjuust 1 pakk riivjuustu. Rulli lavašš kokku, keera fooliumisse ja aseta 200-250-kraadisesse ahju u 20ks minutiks. Sama tee teise lavašši ja ülejäänud poolte toiduainetega.

Tomatiga üle pingutada ei tasu, muidu saab roog liiga mahlane ja laguneb koost. Kanale soola ka liiast panna ei tasu, kuna juust ja oliivid on üsna soolased.

NB! See kogus eeldab vähemalt 4 isukat sööjat :)