- õli
- 500-600 g tükeldatud kanafileed
- 1 jämedalt hakitud sibul
- 4 küüslauguküünt
- 3 kardemonikupart
- maitse järgi karripulbrit
- maitse järgi kurkumit
- 50 g mandlilaaste
- 400g maitsestamata (Saaremaa) jogurtit või purk kookospiima
- soola
- musta pipart
- 100 g värsket (beebi)spinatit
- paprikapulbrit
Kuumuta õli suurel pannil.
Lõika kanafileed tükkideks. Lisa pannile ja prae 8-10 minutit. Eemalda kana.
Lisa pannile hakitud sibul ja prae paar minutit. Siis lisa purustatud küüslauk, kardemon, karripulber, kollajuur ja kuumuta veel 5-6 minutit, kuni sibul on pehme.
Pane kanatükid uuesti pannile koos mandlilaastude, jogurti ja maitseainetega. Kuumuta läbi ja prae 5 minutit. Lisa (tükeldatud) spinatilehed ja kuumuta, kuni spinat on pehmenenud.
Serveeri keedetud riisi või sooja naan-leivaga. Serveerimisel puista roale veidi paprikapulbrit.