- 1 spl koriandriseemneid
- 1 spl sinepiseemneid
- 1 spl vürtsköömneid
- 1 tl tšillipipart
- 0,5 tl tšillihelbeid
- 1 tl paprikapulbrit
- 1 spl garam masalat
- 1 spl kurkumi
- 1 porgand
- 1 küüslauk
- 2 keskmist sibulat
- 2 pakki purustatud tomateid
- 0,5 pk punaseid kiirkeeduläätsi
- ca 2 cm jupp ingverit
- 1 liiter vett
- õli praadimiseks
- sool maitse järgi
Uhmerda koriandri- ja sinepiseemned ning vürtsköömned, sega kõik maitseained kokku. Haki sibul, purusta küüslauk, riivi porgand ja ingver. Aja potipõhjas õli kuumaks ning lisa maitseained. Kuumuta neid veidi, siis lisa küüslauk, sibul, porgand ja ingver. Prae pehmeks. Lisa ca pool veest ja purustatud tomat, hauta. Sega sageli, kipub poti põhja muidu jääma. Ca 10 min pärast lisa läätsed ning vajadusel vett. Hauta ca 30 min. Sega sageli, vajadusel lisa vett, sest mass peab jääma veidi vedelaks.