- 70 g odratangu
- 180 g keedukartulit
- 50 g mugulsibulat
- 15 g peeneks hakitud murulaukku
- 200 g suitsuräime
- 30 g suitsupeekonit
- 30 g suitsujuustu
- 2 muna
- Soola-pipart
Keeda kruubid ja kartulid ning valmista nendest puder. Lisa peeneks hakitud ja kergelt pruunistatud sibul ning murulauk, lisa munad ja maitsesta soola-pipraga. Puhasta räimed ja haki need peeneks koos suitsupeekoniga ning lõpuks lisa riivitud suitsujuust. Aseta täidis kartuli-kruubimassi vahele ja vormi kenad kotletid, prae pannil kuldpruuniks.
Kaste
- 200 ml 10%koort
- 20 g võid
- 10 g mädarõigast
- 30 g õunapüreed
- Soola-pipart
- 30 g peeneks hakitud tilli
Kuumuta võis kergelt mädarõigas, lisa koor ja keeda poole koguseni, lisa siis õunapüree ja maitsesta soola-pipraga, lisa ennem serveerimist till.