Kreeklased valmistavad lihapalle ainult lambalihast, mida serveeritakse ahjukartulitega. Tegelikult võib kasutada ka muud hakkliha.
Praetud lihapalle lastakse kartulitel järelküpseda.
Praetud lihapalle lastakse kartulitel järelküpseda.
- 500 g lambahakkliha
- 1 sibul
- 4 sl riivsaia
- 1 dl piima
- 1 muna
- 1 tl soola
- 1 tl jahvatatud musta pipart
- 2 tl punet
- 1 tl münti
- rasvainet pruunistamiseks
Kloppige muna piimaga lahti ja segage riivsaiaga, laske 10 minutit paisuda. Siis segage ülejäänud ainetega kokku.
Veeretage märgade kätega ümmargused pallid ning pruunistage kiirelt hästi kuumal pannil.
Veeretage märgade kätega ümmargused pallid ning pruunistage kiirelt hästi kuumal pannil.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.