Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

kolmapäev, 15. detsember 2010

Tangu-räimekotletid õuna-mädarõikakastmes

  • 70 g odratangu
  • 180 g keedukartulit
  • 50 g mugulsibulat
  • 15 g peeneks hakitud murulaukku
  • 200 g suitsuräime
  • 30 g suitsupeekonit
  • 30 g suitsujuustu
  • 2 muna
  • Soola-pipart

Keeda kruubid ja kartulid ning valmista nendest puder. Lisa peeneks hakitud ja kergelt pruunistatud sibul ning murulauk, lisa munad ja maitsesta soola-pipraga. Puhasta räimed ja haki need peeneks koos suitsupeekoniga ning lõpuks lisa riivitud suitsujuust. Aseta täidis kartuli-kruubimassi vahele ja vormi kenad kotletid, prae pannil kuldpruuniks.

Kaste

  • 200 ml 10%koort
  • 20 g võid
  • 10 g mädarõigast
  • 30 g õunapüreed
  • Soola-pipart
  • 30 g peeneks hakitud tilli

Kuumuta võis kergelt mädarõigas, lisa koor ja keeda poole koguseni, lisa siis õunapüree ja maitsesta soola-pipraga, lisa ennem serveerimist till.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.