• 8 viilu saia
• 100 g riivitud juustu
• 25 g võid
• 100 g sinki (õhukesed ribad)
• 1 purk konservtomateid
• 1 peeneks hakitud mugulsibul
• 1 peeneks pressitud küüslauguküüs
• 1 sl tomatipastat
• 1 tl kuivatatud basiilikut
• jämedat soola ja värskelt jahvatatud pipart
Valmistamiseks aseta võiga määritud saiad ahjuplaadile. Sega omavahel konservtomatid, sibul, küüslauk, tomatipasta, basiilik, sool ja pipar. Määri saiad seguga. Puista üle singi ja juustuga. Pane ahju keskossa, küpseta 225 kraadi juures 10 minutit.
Kattevaliku ideid
Tükelda värske tomat, tõsta saiaviilule ja riputa peale soola ja pipart.
Tõsta anšoovise- ja sardiinitükikestele musti oliive.
Tükelda rohelisi marineeritud oliive ja kasuta saial koos poolikute väikeste marineeritud kurkide ja sibulatega.
Kasuta suitsulõhefileed ja kaunista kapparitega.
• 100 g riivitud juustu
• 25 g võid
• 100 g sinki (õhukesed ribad)
• 1 purk konservtomateid
• 1 peeneks hakitud mugulsibul
• 1 peeneks pressitud küüslauguküüs
• 1 sl tomatipastat
• 1 tl kuivatatud basiilikut
• jämedat soola ja värskelt jahvatatud pipart
Valmistamiseks aseta võiga määritud saiad ahjuplaadile. Sega omavahel konservtomatid, sibul, küüslauk, tomatipasta, basiilik, sool ja pipar. Määri saiad seguga. Puista üle singi ja juustuga. Pane ahju keskossa, küpseta 225 kraadi juures 10 minutit.
Kattevaliku ideid
Tükelda värske tomat, tõsta saiaviilule ja riputa peale soola ja pipart.
Tõsta anšoovise- ja sardiinitükikestele musti oliive.
Tükelda rohelisi marineeritud oliive ja kasuta saial koos poolikute väikeste marineeritud kurkide ja sibulatega.
Kasuta suitsulõhefileed ja kaunista kapparitega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.