Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

kolmapäev, 15. detsember 2010

Ungaripärane paprikakana

  • 500 g kanafileed
  • 2 sl õli
  • 2 sibulat
  • 3 küüslauguküünt
  • 3 sl mahedat ungaripaprikapulbrit
  • 2 sl nisujahu
  • 3 dl kuuma kanapuljongit
  • 100 g hapukoort
  • soola ja musta pipart

Lõika kanafileed ribadeks, pruunista potis õlis. Tõsta kanatükid korraks kõrvale.
Lisa potti poolitatud ja viilutatud sibulad, prae umbes 5-7 minutit tasasel tulel.
Lisa hakitud küüslauk ja kuumuta veel paar minutit.
Tõsta pott tulelt, sega juurde jahu ja paprikapulber. Lisa potti kuum kanapuljong ja sega hoolega läbi. Tõsta pott uuesti tulele, lisa praetud kanaribad.
Hauta tasasel tulel 15-20 minutit, kuni kanatükid on küpsed.
Tõsta pott jälle tulelt, sega juurde hapukoor. Maitsesta kanahautis soola-pipraga ja serveeri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.