Sakslased ei küpseta ega prae lihapalle, vaid keedavad väheses vees. Hiljem tehakse keeduleemest kaste. Lauale antakse keedetud kartulitega.
Keeduleemeks valage kuum vesi potti, lisage neljaks lõigatud sibul ja teised maitseained ning keetke umbes 5 minutit, et maitsed veega seguneksid.
Hoidke lihapalle keevas leemes 8 minutit. Tõstke lihapallid välja ja kurnake leem. Valmistage valge kaste ja lisage hapukoor.
- 500 g veisehakkliha
- 4 sl riivsaia
- 1 dl vett
- 1 muna
- 1 sibul
- 1 tl soola
- ½ tl jahvatatud valget pipart
- 1 l vett
- 1 sibul
- 5–6 tera musta pipart
- 1 tl soola
- 1 loorberileht
Keeduleemeks valage kuum vesi potti, lisage neljaks lõigatud sibul ja teised maitseained ning keetke umbes 5 minutit, et maitsed veega seguneksid.
Hoidke lihapalle keevas leemes 8 minutit. Tõstke lihapallid välja ja kurnake leem. Valmistage valge kaste ja lisage hapukoor.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.