- 1 kg pehmet veiseliha (nt lihaveise abatükk)
- 3-4 suurt sibulat
- 4-5 sl õli
- 3 sl mahedat ungaripaprikapulbrit
- 200 g Ungari paprikahoidistletšot
- soola ja musta pipart
Kuumuta paksupõhjalises potis õli. Lisa kooritud ja tükeldatud sibulad ning hauta tasasel tulel umbes 10 minutit, kuni sibulad on klaasjad.
Lõika veiseliha umbes 30-40 g tükkideks.
Tõsta pott tulelt, sega juurde paprikapulber. Lisa lihatükid, maitsesta soolaga ja pane pott tagasi tulele. Kuumuta keskmisel kuumusel paar minutit aeg-ajalt segades, kuni liha on ümberringi värvi muutnud.
Sega juurde letšo. Hauta tasasel tulel umbes 1,5 tundi, kuni liha on pehme.
Valmist hautisele lisa maitse järgi veel soola-pipart.
Serveeri keedetud kartulitega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.