Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

kolmapäev, 15. detsember 2010

Pörkölt veiseliha ja letšoga

  • 1 kg pehmet veiseliha (nt lihaveise abatükk)
  • 3-4 suurt sibulat
  • 4-5 sl õli
  • 3 sl mahedat ungaripaprikapulbrit
  • 200 g Ungari paprikahoidistletšot
  • soola ja musta pipart

Kuumuta paksupõhjalises potis õli. Lisa kooritud ja tükeldatud sibulad ning hauta tasasel tulel umbes 10 minutit, kuni sibulad on klaasjad.
Lõika veiseliha umbes 30-40 g tükkideks.
Tõsta pott tulelt, sega juurde paprikapulber. Lisa lihatükid, maitsesta soolaga ja pane pott tagasi tulele. Kuumuta keskmisel kuumusel paar minutit aeg-ajalt segades, kuni liha on ümberringi värvi muutnud.
Sega juurde letšo. Hauta tasasel tulel umbes 1,5 tundi, kuni liha on pehme.
Valmist hautisele lisa maitse järgi veel soola-pipart.
Serveeri keedetud kartulitega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.