- 500 g hakkliha
- 1 paprika
- 2 küüslauguküünt
- 1 sl õli
- 1 muna1 tl tšillipulbrit
- 1 tl jahvatatud köömneid
- 1 tl soolaõli küpsetamiseks
Kuumutage peeneks hakitud paprika ja küüslauk õliga klaasjaks ning laske jahtuda. Segage hakkliha paprika, muna ja maitseainetega tainaks, millest veeretage märgade kätega väikesed pallid. Küpsetage need õlis aeg-ajalt panni raputades, nii et nad oleksid tervenisti ilusad pruunid väikesed pallid.
Mehhiklased kasutavad lihapallideks peamiselt lambaliha, vähem veiseliha, kuid maitsva toidu saate mõlemast, kui juurde annate tomatisegus hautatud riisi.
Mehhiklased kasutavad lihapallideks peamiselt lambaliha, vähem veiseliha, kuid maitsva toidu saate mõlemast, kui juurde annate tomatisegus hautatud riisi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.