- 500 g pehmemat sealiha (kaelakarbonaad)
- 1-2 sl õli
- 2 sibulat
- 3 sl tomatipastat
- 500 g purk hapukapsast või praekapsast või magushaput kapsast
- 3-4 dl vett
- 2 tl ungari paprikapulbrit
- 250 g hapukoort
- soola ja musta pipart
Lõika sealiha kuubikuteks. Kuumuta paksupõhjalises potis või suurel pannil õli, lisa sealihakuubikud ning pruunista need ümberringi. Tõsta lihatükid kõrvale.
Lisa pannile hakitud sibul, kuumuta paar minutit. Lisa tomatipüree ja sega läbi. Nüüd pane uuesti potti pruunistatud lihakuubikud.
Kalla potti hapukapsad ja umbes poole kapsapurgi jagu kuuma vett. Sega juurde paprikapulber, maitsesta vähese soolaga. Kata pott kaanega ja hauta tasasel tulel pehmeks (selleks kulub umbes pool tundi, olenevalt lihast muidugi).
Tõsta pott tulelt, sega juurde hapukoor ja maitsesta vajadusel soola-pipraga. Kuumuta uuesti läbi ja serveeri.
Kõrvale sobib hästi kartulipuder.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.