Köögiviljadel küpsetatud lõhefilee
- 100 g porrulauku
- 6 tomatit
- 2 kollast paprikat
- 2 punast sibulat
- 5 küüslauguküünt
- 800 g lõhefileed
- Santa Maria kivisoola (Rock salt)
- Santa Maria Tellicherry pipart
- Santa Maria Sweet Heat BBQ maitseainet
- valget veini
- 100 g võid
- punt peterselli
- 4 sl riivsaia
Lõika pestud porru ja paprika ribadeks, tomat, punane sibul viiludeks ning aseta ahjuvormi põhja. Maitsesta köögiviljad soola ja pipraga. Lõhefilee viiluta umbes 2 cm paksuseks ning maitsesta soola ja Sweet Heat BBQ maitseainega ja aseta köögiviljadele. Piserda üle valge veiniga ning aseta kalade peale maitsevõi mille valmistasid: võist, hakitud petersellist ja riivsaiast ning maitsestasid soolaga.
Küpseta ahjus 190-200 kraadi juures 10-15 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.