Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

kolmapäev, 15. detsember 2010

Köögiviljadel küpsetatud lõhefilee


  • 100 g porrulauku
  • 6 tomatit
  • 2 kollast paprikat
  • 2 punast sibulat
  • 5 küüslauguküünt
  • 800 g lõhefileed
  • Santa Maria kivisoola (Rock salt)
  • Santa Maria Tellicherry pipart
  • Santa Maria Sweet Heat BBQ maitseainet
  • valget veini
  • 100 g võid
  • punt peterselli
  • 4 sl riivsaia
Lõika pestud porru ja paprika ribadeks, tomat, punane sibul viiludeks ning aseta ahjuvormi põhja. Maitsesta köögiviljad soola ja pipraga. Lõhefilee viiluta umbes 2 cm paksuseks ning maitsesta soola ja Sweet Heat BBQ maitseainega ja aseta köögiviljadele. Piserda üle valge veiniga ning aseta kalade peale maitsevõi mille valmistasid: võist, hakitud petersellist ja riivsaiast ning maitsestasid soolaga.
Küpseta ahjus 190-200 kraadi juures 10-15 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.