- 4 keedetud muna
- 100 g pehmet võid
- 200 g kodujuustu
- maitseks (helbelist) meresoola
- hakitud värsket murulauku või peterselli
Kogun siia vahvaid leide, mida olen ise proovinud või kavatsen proovida. Samuti kirban siia oma isiklikke leiutisi. Kel huvi, proovib samuti. Enamus roogasid on suhteliselt lihtsalt valmistatavad. Rõhk on pigem soolasel toidul.
Sildid
aeduba
(3)
ananass
(1)
apelsin
(2)
avokaado
(7)
banaan
(1)
bataat
(2)
brokkoli
(4)
burrito
(3)
enchilada
(1)
frikadell
(1)
granaatõun
(3)
grill
(6)
hakkliha
(49)
hapukapsas
(7)
hapukoor
(3)
hapuoblikas
(1)
hautis
(20)
hernes
(8)
hiinakapsas
(1)
hommikusöök
(41)
jogurt
(4)
juust
(60)
kaalikas
(1)
kabatšokk
(3)
kaerahelbed
(1)
kala
(47)
kana
(54)
kapsas
(17)
karri
(1)
kartul
(53)
kaste
(16)
kevadrullid
(1)
kiivi
(1)
kikerhernes
(5)
kilu
(2)
kinoa
(1)
klimp
(1)
kodujuust
(2)
kohupiim
(3)
kook
(7)
kookos
(1)
kurk
(29)
kõrvalroog
(88)
kõrvits
(2)
köögivili
(1)
küpsis
(2)
küüslauk
(2)
lambaliha
(4)
lasanje
(2)
leib
(3)
liha
(5)
lillkapsas
(10)
loomaliha
(3)
lõhe
(25)
läätsed
(3)
maapirn
(1)
maasikad
(1)
magustoit
(7)
mais
(6)
makaronid
(21)
maks
(4)
melon
(1)
mesi
(1)
muna
(24)
nuudlid
(7)
odratang
(1)
oliiv
(7)
pannkoogid
(8)
paprika
(28)
pasta
(16)
pastinaak
(2)
peekon
(30)
peet
(7)
pelmeenid
(1)
piparkook
(2)
pirukas
(12)
pitaleib
(1)
pitsa
(5)
pitsatainas
(4)
ploom
(1)
pommu
(2)
porgand
(37)
porru
(19)
praad
(172)
puder
(5)
puuviljad
(1)
redis
(3)
riis
(17)
rukkijahu
(1)
rullkõrvits
(2)
räim
(6)
sai
(1)
salaami
(1)
salat
(55)
sealiha
(26)
seen
(8)
seller
(6)
sibul
(3)
siider
(1)
sink
(12)
snäkk
(30)
spinat
(2)
supp
(25)
taco
(1)
tatar
(6)
tomat
(65)
tortilla
(4)
tursk
(1)
tuunikala
(3)
uba
(22)
veiseliha
(23)
verivorst
(1)
viiner
(2)
vormiroog
(25)
vorst
(6)
või
(2)
õlu
(5)
õun
(3)
x
(167)
laupäev, 5. september 2015
Kodujuustu-munavõi
Tomati-kurgisalat
- tomatit
- kurki
- sibulat
- värsket koriandrit
- soola
- musta pipart
- veidi õunaäädikat
Köögiviljavinegrett
- 300 g keedetud kartulit
- 200 g keedetud peeti
- 100 g keedetud porgandit
- 300 g hapukapsast (suru vajadusel kuivemaks)
- 200 g marineeritud kurki või hapukurki
- 150 g hakitud sibulat või rohelisi sibulapealseid
- 5 sl õli
- 2 tl vene sinepit
- 0.5 tl 30% äädikat või veidi sidrunimahla
- soola
- suhkrut
- musta pipart
Sildid:
hapukapsas,
kartul,
kurk,
kõrvalroog,
peet,
porgand,
salat
Gruusia munasalat
- 4 suurt muna
- 4 sl pehmet võid
- 4 sl jahvatatud või uhmris peenestatud kreeka pähkleid
- 2 sl hakitud värsket tilli
- 2 sl hakitud värsket koriandrit
- 2 sl hakitud värskeid sibulapealseid (valget osa)
- soola
- granaatõuna seemneid
- 1 sl adžikat
Marineeritud kurgisalat
- 1 kg värsket kurki
- 3 sibulat
- 1 terve küüslauk
- 1 sl suhkrut
- 1 sl soola
- 1 sl 30% äädikat
- purustatud musta pipart
- 2 tl kanget sinepit või 1 sl sinepiseemneid
- 1-2 tilliõisikut
Tellimine:
Postitused (Atom)