-
300 g
keedetud kartulit
-
200 g
keedetud peeti
-
100 g
keedetud porgandit
-
300 g
hapukapsast (suru vajadusel kuivemaks)
-
200 g
marineeritud kurki või hapukurki
-
150 g
hakitud sibulat
või
rohelisi
sibulapealseid
Sinepi-õlikaste:
-
5 sl
õli
-
2 tl
vene sinepit
-
0.5 tl
30% äädikat või veidi sidrunimahla
-
soola
-
suhkrut
-
musta pipart
Tükelda keedetud, jahutatud ja kooritud kartulid, peedid ja porgandid
kuubikuteks. Haki
kurgid ja sibul.
Maitsesta aedviljad soolaga, siis lisa sinepi-õlikaste. Sega, lase vähemalt tund aega maitsestuda. Serveerimisel kaunista maitserohelisega (petersell, till).
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.