Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

neljapäev, 7. mai 2015

Tomati-räimevorm

  • 600 g räimefileesid
  • 1 suurem sibul
  • 250 g Saare Smetana hapukoort
  • 4 sl kontsentreeritud tomatipastat
  • 100 g riivitud juustu
  • 1 sl vedelat mett
  • soola ja musta pipart
  • peale soovi korral riivitud juustu.

Sega katte jaoks Smetana, tomatipasta, riivitud juust, hakitud sibul ja mesi omavahel, maitsesta soola-pipraga parajaks. Võta keskmise suurusega ahjuvorm, laota pooled räimefileed vormi, nahk allpool. Laota peale pool hapukooresegust, siis kata ülejäänud räimefileedega (need lao nüüd vormi, nahk ülalpool). Peale tõsta ülejäänud hapukooresegu. Soovi korral puista peale veel riivitud juustu. Küpseta 200-kraadise ahju keskmisel siinil umbes 20 minutit, kuni vormiroog on pealt kuldne ja kalad läbi küpsenud.