Pannkoogitainas
(8–12 ülepannikooki)
Kui oled taigna pannile valanud, raputa sellele pisut riivitud juustu. Prae kuumal pannil kook krõbedaks, muidu läheb kook pöörates katki.
Täidis
Kui koogid on kahelt poolt praetud, pane poolele koogile täidis, voldi pooleks ning veel pooleks ja pane ahjuplaadile. Kui kõik koogid on plaadil, raputa peale riivjuustu ning pane juustu küpsemiseni 200-kraadisesse ahju.
Maitseelamuse suurendamiseks võid serveerida hapukoorega.
Täidiseks võid loomulikult kasutada mis endale iganes meeldib, mina tegin seekord nii.
(8–12 ülepannikooki)
- 5 dl piima
- 2 ½ dl nisujahu
- 2 muna
- ½ dl võid või sulatatud margariini
- 1 tl soola
- riivjuustu
Kui oled taigna pannile valanud, raputa sellele pisut riivitud juustu. Prae kuumal pannil kook krõbedaks, muidu läheb kook pöörates katki.
Täidis
- 800 gr veise hakkliha
- 1 purk rohelisi kivideta oliive
- küüslauk
- sool
- pipar
Kui koogid on kahelt poolt praetud, pane poolele koogile täidis, voldi pooleks ning veel pooleks ja pane ahjuplaadile. Kui kõik koogid on plaadil, raputa peale riivjuustu ning pane juustu küpsemiseni 200-kraadisesse ahju.
Maitseelamuse suurendamiseks võid serveerida hapukoorega.
Täidiseks võid loomulikult kasutada mis endale iganes meeldib, mina tegin seekord nii.