Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

kolmapäev, 17. mai 2023

Kreemine veisepasta

  • 250 g spagette
  • 100 g värskeid spinatilehti
  • 200 g ricottat
  • 50 g riivitud parmesani
  • 0,5 sidruni mahl
  • 2-3 spl oliiviõli praadimiseks
  • 2 keskmist küüslauguküünt peeneks hakitult
  • sool
  • värskelt jahvatatud musta pipart maitsestamiseks
  • 400g veiseliha ribasid või kuubikuid
Keeda spagetid. Samal ajal vala pannile oliiviõli ning spinatilehed ja lase paar minutit spinatilehtedel küpseda, haki küüslauk peeneks ja lisa spinatile. Lisa ricotta ja sidrunimahl, sega ja prae paar minutit. Kui pasta on valmis, tõsta pasta spinati-ricotta segu juurde, lisa kõrgel temperatuuril pruunistatud veiseliha.
Lisa parmesan, maitsesta musta pipraga ja meresoolaga ja sega läbi. Vajadusel lisa veidi pastakeeduvett, et kaste jääks kreemine. Serveerimisel lisa parmesani ja purustatud musta pipart.