Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

kolmapäev, 14. august 2013

Ahjukabatšokk


  • 1 keskmise suurusega kabatšõkk
  • 500 g veisehakkaliha
  • 300 g toorsuitsupeekonit
  • 1 küüslauk
  • 2 sibulat
  • 1 purk päikesekuivatatud tomateid
  • 200 g riivitud ja mittesulavat juustu
  • soola
  • tšillihelbeid
  • tšillipulbrit


Prae hakkliga, hakitud peekon, hakitud sibul (soovi korral ka hakitud küüslauk, maitsesta soola ja tšilliga, lisa päikesekuivatatud tomatid ja veidi jahtunud hakklihamassile ka küüslauk. Lõika kabatšokk pikuti pooleks, uurista sisu välja, täida see hakkliha-peekoni-tomati-sibula-küüslaugumassiga, kata juustuga nind aseta alusega ahju. Mina küpsetasin 150 kraadi juures u tund ja kabatšokk sai piisavalt pehme.