- Kana kintsuliha
- Soola
- Musta purustatud pipart
- Seesami õli
- Kanatiivad, et teha kanapuljongit
- Hoisini kastet
- Tumedat sojakastet
- Maisitärklist
- Õli praadimiseks
- Küüslauk
- Ingverit
- Mugulsibul
- Roheline sibul
- Porgand
- Suhkruherned, nende puudumisel roheline uba
- Munanuudlid
Oluline on kõiki maitseid külluslikult. Hiina köök on rikas maitsetest - magusast, hapust, teravast ja rasvasest.
Marineeri viiludeks lõigatud kanaliha seesamiõli, soola ja pipraga. Tõsta kõrvale.
Sega kokku kanapuljong, Hoisini kaste, sojakaste ja seesamiõli. Lisa ka natukene tärklist paksenduseks.
Prae wok-pannil õlis kana läbi, tõsta kõrvale. Lisa õlisse ingver, küüslauk, sibul, porgandiribad, suhkruherned. Prae.
Lisa pannile nuudlid ja kana. Sega läbi ja kata kõik kokku segatud kastmega. Lase kõik uuesti kuumaks. Serveerimisel puista peale rohelist sibulat.