- 1 parajalt suur lillkapsas
- 5-6 küüslauguküünt
- 100-125 g suitsupeekonit
- 2 sl oliiviõli
- soola ja musta pipart
Lõika või murra lillkapsas üsna väikesteks õisikuteks, viiluta küüslauk, haki peekon. Sega suurel ahjupannil lillkapsas, küüslauk, peekon ja oliiviõli.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni peekon on krõbe ja lillkapsas küpsenud.
Maitsesta soola-pipraga ja serveeri.
*Sobib kasutada ka toores peekon, kuid siis pikeneb küpsetusaeg u 10-15 min. Kindlasti tuleb vahepeal kapsast ka segada.
Koguste proportsioon on tegelikult kinni rohkem maitses :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.