Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

kolmapäev, 15. detsember 2010

Marineeritud searibid


  • 1 kg searibisid
  • 150- 200g tomatipastat
  • 2 punast sibulat
  • 1 apelsin
  • natuke apelsinimahla (50-100g)
  • 4-5 tl apelsinipipart
  • 1-2 tl soola
  • 10 pärlsibulat
  • Provencale marinaadi
Võta liharibid ja pane nad kaussi (sellisesse, mida saad kaanega sulgeda), lõika punane sibul viiludeks ja lisa nad ribide peale. Lõika apelsin väikesteks tükkideks ning lisa ka need kaussi, pärlsibulad pane tervetena kaussi (hiljem hea neid lihtsalt grillituna süüa).
Nüüd sega kokku tomatipasta, Provencale marinaad, apelsinimahl, sool, apelsinipipar. Segu vala kõige peale ning sulge kauss kaanega või siis toidukilega.
Hea oleks, kui marinaad tehtaks õhtul valmis, et järgmine päev grillida (võiks seista kuskil 10-15 tundi, siis imenduvad maitsed paremini). Järgmine päev ongi ainult grillimise lõbu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.