- 1 sibul
- 1–2 sl õli
- 3 dl pikateralist riisi
- 1 puljongikuubik (või 3-4 dl puljongit)
- 1 purk purustatud tomateid
- 3–4 dl vett
- 1 roheline paprika
- soola
Hakkige sibul peeneks ja kuumutage haudepoti põhjal õlis klaasjaks, segage juurde riis ja kuumutage veel veidi. Siis lisage vesi, purustatud konservtomatid ja puljongikuubik koos peeneks hakitud paprikaga. Hautage kaane all keskmises kuumuses umbes 20 minutit. Riis on valmis, kui vedelik on sisse imendunud.
*Mina panin tomateid ja paprikat 2x rohkem ja sai väga hea. Samas eks see oleneb suuresti ka riisi imamisvõimest.
*Mina panin tomateid ja paprikat 2x rohkem ja sai väga hea. Samas eks see oleneb suuresti ka riisi imamisvõimest.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.