- 1 kg veisehakkliha (või kodust)
- u 7 viilu saia, purusta minihakkijas või riivi peeneks puruks (kokku pead saama 2 dl saiapuru)
- 3 suuremat muna
- 2 keskmist jämedalt riivitud sibulat
- 2 keskmist peenelt riivitud porgandit
- 2 dl ketšupit, eralda 1/3 sellest katteks
- 6 sl hoisini kastet (vaata idamaiste ainete riiulile. Hädapärast võid asendada 4 sl tumeda sojakastme, 1 sl veiniäädika ja 1 sl meega), tõsta 2 sl segu katteks kõrvale
- 3 rammusat küüslauguküünt
- 1 tl tšillipastat või pool peeneks hakitud punasest tšillikaunast
- 1 tl soola
- ¾ tl jahvatatud musta pipart
- serveerimiseks riisi
Klopi katteks eraldatud kaste ja ketšup klaasis kokku. Sega kõik ülejäänud ained ning suru nelinurksesse keeksivormi. Eelkuumuta ahi 180 kraadini ning küpseta vormi 1 tund ja 15 minutit. Määri pikkpoiss pealt kattekastmega ning küpseta veel 15 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.