Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

kolmapäev, 15. detsember 2010

Tomati ja rosmariiniga marineeritud sea välisfilee


  • 1 kg sea välisfileed
  • 150 g taco-kastet (või purustatud tomat)
  • 1 spl hakitud küüslauku
  • värsket tüümiani
  • värsket rosmariini
  • 4 spl fariinsuhkrut
  • 2 spl sweet chilly-kastet
  • soola
  • pipart
serveerimiseks Leiburi Kuldne röstsai

Puhasta sealiha kelmest ja lõika 1,5 cm paksused viilud. Võta kauss ja sega kausis kokku taco-kaste (purustatud tomat), suhkur, küüslauk, sweet chilly-kaste, hakitud ürdid ja maitsesta soola ning pipraga. Maitse peab oleme kergelt vürtsikas happelise alatooniga. Aseta lihatükid marinaadi ja lase seista 1–2 tundi. Grilli alguses kuumal grillil mõlemalt poolt ja siis küpseta kaanega kaetud grillil veel 3–5 minutit kuni liha on läbi küpsenud. Kasuta maitsesuitsuna roosmarinioksi. Serveeri grillil röstitud röstsaiaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.