- 300 g räimefileesid
- 1 dl rõõska koort
- 1 muna
- Paneerimiseks:
- soola ja rukkijahu
- Praadimiseks:
- õli
Klopi rõõsk koor ja muna omavahel. Pane räimefileed kooresegusse ja lase tund aega maitsestuda. Keera kalafileesid aeg-ajalt kooresegus ringi.
Sega taldrikul sool ja rukkijahu.
Võta kalafileed ükshaaval muna-kooresegust välja ja nõruta veidi. Murra fileed uuesti “kalakujuliseks” kokku. Veereta rukkijahusegus, siis prae üsna kuumal pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. (Praadimise ajal pead kala puulusikaga kokku suruma, muidu ei püsi kala koos).
Serveeri keedetud kartulite või kartulipudruga
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.