- 500 g pehmet lihaveisepraetükki või fileed
- veidi sidrunimahla
- 2 sl nisujahu
- soola ja musta pipart
- 2 sl õli
- 3 dl kuuma vett
- 2 dl 20% hapukoort
Lõika liha ristikiudu viiludeks. Aseta lihalõigud kahe toidukile tüki vahele ning klopi lihavasara jämedamate hammastega veidi õhemaks (fileetüki puhul võid selle etapi vahele jätta).
Laota lihaviilud lõikelauale, piserda sidrunimahlaga ja lase veerand tundi maitsestuda.
Sega jahu soola ja pipraga, paneeri lihatükke jahus.
Kuumuta õli kõrgete servadega pannil ning pruunista lihalõigud mõlemalt poolt.
Kalla kuum vesi ettevaatlikult pannile (võib pritsida!). Hauta liha tasasel tulel pehmeks.
Valmis roale sega juurde hapukoor, kuumuta õrnalt läbi ja maitsesta vajadusel veel soola-pipraga.
Lisandiks sobib kartulipuder või praetud kartulid.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.