- 1 suur sibul
- 2 küüslauguküünt
- 1 sl õli
- 0,5–1 sl tšillipulbrit
- pool tl jahvatatud juustuköömneid
- 1 tl soola
- pool sl pruuni suhkrut
- pool punast tšillipiprakauna
- 1 purk (400 g) purustatud tomateid
- 4–5 dl köögivilja- või kanapuljongit
- 1 punane paprika
- 1 roheline paprika
- 1 purk punaseid ube
- 1 purk valgeid ube
- 250 g riisi
Kuumuta paksupõhjalises kastrulis õli, vala sellesse hakitud sibul ja purustatud küüslauk. Kuumuta 4–5 minutit. Sega juurde tšillipulber, köömned, sool, pruun suhkur ja seemnetest puhastatud ning hakitud tšilli. Hauta segades 1 minut. Vala kastrulisse tomatikonserv koos vedelikuga ning puljong. Lase keema, alanda kuumust ja hauta kaane all 15 minutit. Sega juurde hakitud paprikad ja nõrutatud oakonservid. Lase uuesti keema, alanda kuumust ja hauta 20 minutit, kuni paprika on pehme. Serveeri keedetud riisiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.