- 800 g küpseid ploomtomateid
- 2 suurt küüslauguküünt
- peotäis värske majoraani lehti (asja ajab ära ka kuivatatud majoraan)
- 3 - 4 sl oliiviõli
- soola ja musta pipart
Lõika ploomtomatid pikuti pooleks ja aseta madalasse ahjuvormi, lõikepind ülal. Tomatid ei tohiks väga üksteise kõrval olla! Aseta igale tomatipoolikule tükeldatud küüslauku, puista peale majoraan. Piserda oliiviõliga, maitsesta soola-pipraga.
Küpseta 150 kraadi juures 30 minutit, aeg-ajalt tomateid pannile valgunud leemega kastes. Serveeri soojalt või toatemperatuuril.
Küpseta 150 kraadi juures 30 minutit, aeg-ajalt tomateid pannile valgunud leemega kastes. Serveeri soojalt või toatemperatuuril.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.