Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

kolmapäev, 3. september 2014

Tomi lemmikpitsa

  • 2 pakki toorsuitsusalaamit
  • 1 pakk toorsuitsupeekonit
  • 2 pakki riivjuustu
  • 1 pakk sinihallitusjuustu
  • 250 g kirsstomateid
  • küüslauku
  • sibulat
  • soola
  • rukolat
  • 1 pakk purustatud tomateid
Valmista pitsapõhi. Eelküpseta kuni põhi on peaaegu valmis. Kuni põhi küpseb, pressi küüslauk ja sega see ourustatud tomatiga, haki juust, sibul, tomatid, rukola, peekoniviilud. Kui põhi on parajalt küpsenud, määri sellele purustatud tomatid, laota salaamiviilud, sinna peale puista kõik ülejäänud komponendid ning kõige peale puista riivjuustu. Küpseta ahjus 200 kraadi juures kuni pitsapõhi on lõplikult küpsenud ja juust peal mõnusalt sulanud. Enne serveerimist lase veidi jahtuda, et pitsat oleks võimalik ka tõsta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.