Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

laupäev, 18. detsember 2010

Pitsa muretaignal

  • 3 slp hapukoort
  • 1/2 tl soodat
  • 1 tl soola
  • 1 tl suhkrut
  • hõõru segi ja siis lisa juurde
  • 500 ml jahu
  • 2 muna
  • 150 g margariini

Torgi tainast lusikaotsaga ja sega kuni enam pole kuiva jahu. Keera tainas kilesse ja pane ööpäevaks külma.


Katteks sobib misiganes pähe tuleb. Mina määrin taignale ketšupit, selle peale laotan läbikuumutatud hakkliha-singi-sibulasegu, selle peale laotan marineeritud kurgi tükikesi, tomatit, paprikat ja kõige peale raputan vähesulavat juustu. Hakklihasegu maitsestan vastavalt maitsele soola ja pipraga.


Küpseta u 180 kraadi juures umbes pool tundi (kuni juust küps ning tainas pole enam pehme). Enne serveerimist lase veidi jahtuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.