- 200 g suitsulõhet või krabinuudleid
- 200-300 g majoneesi
- 1-1,5 tl sidrunipipart
- 100 g riivitud juustu
- 4-5 keedetud muna
- 1 mugulsibul
Marinaad
- 1,5 dl vett
- 1-2 spl suhkrut
- 1-2 tl kanget äädikat
Koori ja tükelda sibul, vala üle marinaadiga. Lase seista 15 min. Keeda munad, jahuta ja eralda kollased valgetest. Riivi eraldi. Lao kaussi kihtide kaupa: kala, munavalge, sibul, juust, munakollane. Iga kihi vahele pane sidrunipipraga maitsestatud majoneesi. Lase tõmmata külmkapis vähemalt 2 tundi, aga mida kauem seisab, seda mahlasem tuleb. Osa majoneesi võib asendada ka maitsestamata jogurtiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.