- 1 sl õli
- 1 sl Thai-Choice punast karripastat
- 1 sibul
- 400 g purk Thai-Choice kookospiima
- 1 sl Thai-Choice kalakastet
- 1 sl suhkrut
- paar laimi
- 600 g lõhefileed
- 400 g rohelisi ube ja/või paprikaribasid
- hakitud värsket koriandrit
- Serveerimiseks jasmiiniriisi.
Puhasta kalafilee luudest, lõika suurteks kuubikuteks. Koori ja haki sibul.
Kuumuta õli suurel pannil, lisa punane karripasta. Sega juurde sibul ja prae seejärel tasasel tulel umbes 5 minutit, kuni sibul on pehmenenud.
Lisa kookospiim, kalakaste, suhkur ja laimimahl ning kuumuta keemiseni. Alanda kuumust, siis lisa suured lõhekuubikud ning köögiviljad. Kuumuta tasasel tulel 5 minutit, kuni kala on küps ja köögiviljad pehmed.
Puista peale koriander ja serveeri keedetud (jasmiini)riisiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.