1 kuumsuitsulõhe
keedetud kartuleid
tilli
oliivõli
soola
Keeda koorega kartulid. Kui need on valmis, lõika sektoriteks, kalla peale veidi oliivõli ja puista peale hakitud tilli. Kõrvale kuumuta (Härjanurme kalatalu) kuumsuitsulõhet ning mahedat salatit.
Kogun siia vahvaid leide, mida olen ise proovinud või kavatsen proovida. Samuti kirban siia oma isiklikke leiutisi. Kel huvi, proovib samuti. Enamus roogasid on suhteliselt lihtsalt valmistatavad. Rõhk on pigem soolasel toidul.
Sildid
aeduba
(3)
ananass
(1)
apelsin
(2)
avokaado
(7)
banaan
(1)
bataat
(2)
brokkoli
(4)
burrito
(3)
enchilada
(1)
frikadell
(1)
granaatõun
(3)
grill
(6)
hakkliha
(49)
hapukapsas
(7)
hapukoor
(3)
hapuoblikas
(1)
hautis
(20)
hernes
(8)
hiinakapsas
(1)
hommikusöök
(41)
jogurt
(4)
juust
(60)
kaalikas
(1)
kabatšokk
(3)
kaerahelbed
(1)
kala
(47)
kana
(54)
kapsas
(17)
karri
(1)
kartul
(53)
kaste
(16)
kevadrullid
(1)
kiivi
(1)
kikerhernes
(5)
kilu
(2)
kinoa
(1)
klimp
(1)
kodujuust
(2)
kohupiim
(3)
kook
(7)
kookos
(1)
kurk
(29)
kõrvalroog
(88)
kõrvits
(2)
köögivili
(1)
küpsis
(2)
küüslauk
(2)
lambaliha
(4)
lasanje
(2)
leib
(3)
liha
(5)
lillkapsas
(10)
loomaliha
(3)
lõhe
(25)
läätsed
(3)
maapirn
(1)
maasikad
(1)
magustoit
(7)
mais
(6)
makaronid
(21)
maks
(4)
melon
(1)
mesi
(1)
muna
(24)
nuudlid
(7)
odratang
(1)
oliiv
(7)
pannkoogid
(8)
paprika
(28)
pasta
(16)
pastinaak
(2)
peekon
(30)
peet
(7)
pelmeenid
(1)
piparkook
(2)
pirukas
(12)
pitaleib
(1)
pitsa
(5)
pitsatainas
(4)
ploom
(1)
pommu
(2)
porgand
(37)
porru
(19)
praad
(172)
puder
(5)
puuviljad
(1)
redis
(3)
riis
(17)
rukkijahu
(1)
rullkõrvits
(2)
räim
(6)
sai
(1)
salaami
(1)
salat
(55)
sealiha
(26)
seen
(8)
seller
(6)
sibul
(3)
siider
(1)
sink
(12)
snäkk
(30)
spinat
(2)
supp
(25)
taco
(1)
tatar
(6)
tomat
(65)
tortilla
(4)
tursk
(1)
tuunikala
(3)
uba
(22)
veiseliha
(23)
verivorst
(1)
viiner
(2)
vormiroog
(25)
vorst
(6)
või
(2)
õlu
(5)
õun
(3)
x
(167)
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.