- kanafileed ca 200g
- pool suuremat sibulat
- pool suuremat küüslauku
- 1 suurem porru (kui porrut ei ole, pane näiteks päikesekuivatatud tomatit)
- vähem kui pool pakki pastat (100g kuivainet inimese kohta on liiga palju)
- ca 2-3 klaasi puljongit (või 1 puljongikuubik ja kuum vesi)
- ca 1 klaas 35% koort, mida rohkem seda parem
- pool punast paprikat (pole kohustuslik)
- praadimiseks õli
- kana maitsestamiseks karri pulbrit või sobivad ka igasugused maitseained millele on peale kirjutatud kanamaitseaine
Kuumuta küüslauk ja sibul õlis klaasjaks. Seejärel tee sama porruga ning prae kanafilee ja paprikatükid. Potti lisa puljong ja hauta kuni vedelik on enam-vähem ära aurustunud.
Seejärel lisa koor ja kuumuta keemiseni.
Lisa keedetud pasta.
Söö koos värske salatiga!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.