- 6 dl erinevaid keedetud ube
- 2 väikest punast sibulat
- 250 g eri värvi kirsstomateid
- 2 haput õuna
- 2 peotäit värsket rukolat
- 1 dl värskelt hakitud lehtpetersell või basiilikut
- 1 dl oliiviõli
- 1,5 spl valget palsamiäädikat
- 2 tl vedelat mett
- Soola
- Musta pipart
Haki kastmeks basiilik või petersell, sega õli ja veiniäädikaga salatikausi põhjas. Maitsesta mee, soola ja musta pipraga. Lõika kooritud sibulad pooleks ja viiluta. Sega kastmesse. Poolita kirsstomatid ja sega koos ubadega salatisse, samuti ka kuubikuteks lõigatud kooritud õunad. Maitse ja vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga. Sega lõpuks hulka ka mõned väiksemaks rebitud rukolalehed ja serveeri salatit värskel rukolapadjal.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.