Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

esmaspäev, 1. mai 2017

Gyozad

  • 1 pakk gyoza tainast (müüakse Kaubamajas, Piprapoes, www.nori.ee jne)

Täidis:
  • 250 g seguhakkliha
  •  1 küüslauguküüs
  •  10 g rohelist sibulat
  •  1 spl hakitud ingverit
  •  1/2 spl saket
  •  1/2 spl seesamõli (ei pea olema)
  •  1 tl sojakastet
Praadimiseks: 
  • õli
  • vett
 Dipikaste:
  •  1 spl riisiäädikat
  •  1 spl sojakastet
  •  soovi korral natuke tšilliõli või tšillit 

Haki roheline sibul, ingver ja küüslauk väikeseks. Sega kokku sake, õli ja sojakaste. Lisa kaste hakklihamassile, seejärel lisa köögiviljad. Sega hakkliha ühtlaseks taignaks. Aseta veidi (vähem kui tl) hakkliha taigna keskele ja vormi gyoza.
Kuumuta pann keskmisele kuumusele, lisa pannile veidi õli ja aseta gyozad pannile ritta kinnituskoht ülevalpool. Prae veidi ning lisa pannile veidi vett. Aseta kaas pannile, kuumuta kuni enamus vett on aurustunud. Vajadusel lisa veel veidi õli ja prae alt gyozad kuldpruuniks.

NB! Praetakse ainult ühelt poolt. Dipikastmes kasutatakse riisiäädikat ja sojakastet alati suhtes 1-1. Kaane asemel võib panni katmiseks kasutada ka teist sama suurusega panni.
Ingveri koorimisks on mugav kasutada teelusikat. 

NBNB!!! 1 pakk tainast = ca 500 g hakkilha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.