- 600 g varajasi kartuleid
- 100 g marineeritud kornišone või minivürtskurke
- 2 šalottsibulat (pesasibul)
- 50 g kappareid
- 140 g Ameerikapärast toorsuitsu peekonit
- 350 g Gourmet Club Caesari kastet
Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees, jahuta ja lõika suuremateks kuubikuteks. Tükelda ka kurgid ja sibul. Tõsta kõik kaussi ja lisa peaaegu kõik kapparid.
Prae peekoniviilud pannil krõbedaks, siis tõsta köögipaberile nõrguma ja murra või lõika noa või kääridega tükkideks. Lisa kolmveerand peekonist salatile, ülejäänu jäta kaunistuseks.
Sega Caesari kaste salatile ja sega kergelt läbi. Kaunista salat peekoniribade ja kapparimarjadega ning serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.