Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

reede, 4. september 2015

Lillkapsa-hakklihavorm

  • 1 suurem lillkapsapea
  • 450-500 g taist hakkliha
  • 1 suur sibul
  • 1 porru (ainult heledat osa)
  • 4-5 küüslauguküünt
  • 1 sl õli
  • 3 muna
  • 4 dl toidukoort (20%)
  • soola
  • musta pipart
  • 150 g riivitud hiirtejuustu 
  • 150 g lepasuitsujuustu 
  • kuivatatud tüümiani
  • kuivatatud punet


Murra lillkapsas väikesteks õisikuteks ja keeda neid 5 minutit soolaga maitsestatud vees. Nõruta. Pruunista hakkliha, hakitud sibul ja porru pannil õlis, maitsesta soola, pipra, tüümiani ja punega ning kui kõik on peaaegu küpse, lisa purastatud küüslauk. Laota hakkliha ahjuvormi põhjale, peale aseta nõrutatud lillkapsaõisikud. Kalla peale kergelt soola-pipraga maitsestatud muna-kooresegu ning küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit. Puista peale riivitud juust ning küpseta veel 10 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.