- 1 suurem lillkapsapea
- 450-500 g taist hakkliha
- 1 suur sibul
- 1 porru (ainult heledat osa)
- 4-5 küüslauguküünt
- 1 sl õli
- 3 muna
- 4 dl toidukoort (20%)
- soola
- musta pipart
- 150 g riivitud hiirtejuustu
- 150 g lepasuitsujuustu
- kuivatatud tüümiani
- kuivatatud punet
Kogun siia vahvaid leide, mida olen ise proovinud või kavatsen proovida. Samuti kirban siia oma isiklikke leiutisi. Kel huvi, proovib samuti. Enamus roogasid on suhteliselt lihtsalt valmistatavad. Rõhk on pigem soolasel toidul.
Sildid
aeduba
(3)
ananass
(1)
apelsin
(2)
avokaado
(7)
banaan
(1)
bataat
(2)
brokkoli
(4)
burrito
(3)
enchilada
(1)
frikadell
(1)
granaatõun
(3)
grill
(6)
hakkliha
(49)
hapukapsas
(7)
hapukoor
(3)
hapuoblikas
(1)
hautis
(20)
hernes
(8)
hiinakapsas
(1)
hommikusöök
(41)
jogurt
(4)
juust
(60)
kaalikas
(1)
kabatšokk
(3)
kaerahelbed
(1)
kala
(47)
kana
(54)
kapsas
(17)
karri
(1)
kartul
(53)
kaste
(16)
kevadrullid
(1)
kiivi
(1)
kikerhernes
(5)
kilu
(2)
kinoa
(1)
klimp
(1)
kodujuust
(2)
kohupiim
(3)
kook
(7)
kookos
(1)
kurk
(29)
kõrvalroog
(88)
kõrvits
(2)
köögivili
(1)
küpsis
(2)
küüslauk
(2)
lambaliha
(4)
lasanje
(2)
leib
(3)
liha
(5)
lillkapsas
(10)
loomaliha
(3)
lõhe
(25)
läätsed
(3)
maapirn
(1)
maasikad
(1)
magustoit
(7)
mais
(6)
makaronid
(21)
maks
(4)
melon
(1)
mesi
(1)
muna
(24)
nuudlid
(7)
odratang
(1)
oliiv
(7)
pannkoogid
(8)
paprika
(28)
pasta
(16)
pastinaak
(2)
peekon
(30)
peet
(7)
pelmeenid
(1)
piparkook
(2)
pirukas
(12)
pitaleib
(1)
pitsa
(5)
pitsatainas
(4)
ploom
(1)
pommu
(2)
porgand
(37)
porru
(19)
praad
(172)
puder
(5)
puuviljad
(1)
redis
(3)
riis
(17)
rukkijahu
(1)
rullkõrvits
(2)
räim
(6)
sai
(1)
salaami
(1)
salat
(55)
sealiha
(26)
seen
(8)
seller
(6)
sibul
(3)
siider
(1)
sink
(12)
snäkk
(30)
spinat
(2)
supp
(25)
taco
(1)
tatar
(6)
tomat
(65)
tortilla
(4)
tursk
(1)
tuunikala
(3)
uba
(22)
veiseliha
(23)
verivorst
(1)
viiner
(2)
vormiroog
(25)
vorst
(6)
või
(2)
õlu
(5)
õun
(3)
x
(167)
reede, 4. september 2015
Lillkapsa-hakklihavorm
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.