Sildid

aeduba (3) ananass (1) apelsin (2) avokaado (7) banaan (1) bataat (2) brokkoli (4) burrito (3) enchilada (1) frikadell (1) granaatõun (3) grill (6) hakkliha (49) hapukapsas (7) hapukoor (3) hapuoblikas (1) hautis (20) hernes (8) hiinakapsas (1) hommikusöök (41) jogurt (4) juust (60) kaalikas (1) kabatšokk (3) kaerahelbed (1) kala (47) kana (54) kapsas (17) karri (1) kartul (53) kaste (16) kevadrullid (1) kiivi (1) kikerhernes (5) kilu (2) kinoa (1) klimp (1) kodujuust (2) kohupiim (3) kook (7) kookos (1) kurk (29) kõrvalroog (88) kõrvits (2) köögivili (1) küpsis (2) küüslauk (2) lambaliha (4) lasanje (2) leib (3) liha (5) lillkapsas (10) loomaliha (3) lõhe (25) läätsed (3) maapirn (1) maasikad (1) magustoit (7) mais (6) makaronid (21) maks (4) melon (1) mesi (1) muna (24) nuudlid (7) odratang (1) oliiv (7) pannkoogid (8) paprika (28) pasta (16) pastinaak (2) peekon (30) peet (7) pelmeenid (1) piparkook (2) pirukas (12) pitaleib (1) pitsa (5) pitsatainas (4) ploom (1) pommu (2) porgand (37) porru (19) praad (172) puder (5) puuviljad (1) redis (3) riis (17) rukkijahu (1) rullkõrvits (2) räim (6) sai (1) salaami (1) salat (55) sealiha (26) seen (8) seller (6) sibul (3) siider (1) sink (12) snäkk (30) spinat (2) supp (25) taco (1) tatar (6) tomat (65) tortilla (4) tursk (1) tuunikala (3) uba (22) veiseliha (23) verivorst (1) viiner (2) vormiroog (25) vorst (6) või (2) õlu (5) õun (3) x (167)

reede, 4. september 2015

Rösti toorest kartulist


  • 8 toorest kartulit
  • 500 g peekonit
  • 90 g võid
  • 3 spl oliiviõli
  • 2 keskmist sibulat
  • juustu (maitse järgi)
  • peterselli
  • soola, pipart
Kuumuta peekon ja sibul läbi. Riivi jämeda riiviga kartul. Maitsestada segu soola ja pipraga ning lisa hulka ka peekon ja sibul. Kuumuta õli ja 1/3 või kogusest pannil, seejärel aseta pannile ettevalmistatud kartul ning tasanda kergelt surudes pannilabidaga lamedaks. Küpseta keskmisel kuumusel umbes 10 minutit. Suru veelkord tasaseks ja lisada 1/3 võist servadesse. Kata kaanega ja lase küpseda seni, kui kartul servadest muutub kergelt pruunikaks. Nüüd on aeg rösti ümber pöörata. Lisa järele jäänud 1/3 võikogusest. Lisa petersell ja juustuviilud. Lase ka teisel poolel küpseda kuldpruuni värvuseni, so umbes 10 minutit. Serveeri kuumalt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.