- 8 toorest kartulit
- 500 g peekonit
- 90 g võid
- 3 spl oliiviõli
- 2 keskmist sibulat
- juustu (maitse järgi)
- peterselli
- soola, pipart
Kuumuta peekon ja sibul läbi. Riivi jämeda riiviga kartul. Maitsestada
segu soola ja pipraga ning lisa hulka ka peekon ja sibul. Kuumuta õli
ja 1/3 või kogusest pannil, seejärel aseta pannile ettevalmistatud
kartul ning tasanda kergelt surudes pannilabidaga lamedaks. Küpseta
keskmisel kuumusel umbes 10 minutit. Suru veelkord tasaseks ja lisada
1/3 võist servadesse. Kata kaanega ja lase küpseda seni, kui kartul
servadest muutub kergelt pruunikaks. Nüüd on aeg rösti ümber pöörata.
Lisa järele jäänud 1/3 võikogusest. Lisa petersell ja juustuviilud. Lase
ka teisel poolel küpseda kuldpruuni värvuseni, so umbes 10 minutit.
Serveeri kuumalt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.