- 230 g linguini pastat
- 100 g beebispinatit
- 300 g lõhet
- oliivõli
- 1 shallot sibul (hakitud)
- 1 küüslaugu küüs (purustatud)
- sorts valget veini
- 1 tl Dijoni sinepit
- 236 ml (1 cup) vahukoort (mina kasutan toidukoort)
- 1 spl hakitud tilli
- poole sidruni koor
- 1 sidruni mahl
- 3 spl väikeseid kappareid
- sool
- pipar
- riivitud parmesani serveerimiseks
Keeda pasta, vahetult enne pasta kurnamist lisa spinatilehed ja lase neil kuumas vees närtsida. Prae soola ja papraga maitsestatud lõhe (nahk allpool esmalt). Tõsta kala kõrvale, seejärel prae sibulad, lisa küüslauk, lisa ca minuti pärast vein. Lase veinil ära keeda, siis lisa sinep nig sega. Seejärel lisa koor, till, sidrunikoor, kapparid ja kuumuta kuni kaste hakkab paksenema. Lisa hakitud kala, seejärel nõrutatud pasta. Sega läbi, vajadusel lisa veidi pastakeeduvett. Lisa soola-pipart ja serveeri riivitud parmesaniga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.