- 10 lehte lasanjeplaate
- 1 kg hakkliha
- 2 sibulat
- 4 küünt küüslauku
- rosmariini
- suts valget veini
- 2 purki purustatud tomateid (400 g tk)
- sool
- sipar
- 2 sl pune (kuivatatud)
- 200 g riivjuustu
- 200 g mozzarellat
- basiilik (värske)
Lao oliiviõliga piserdatud ahjuvormi kiht lasanjelehti, siis kiht hakklihasegu, õhuke kiht riivjuustu, värskeid basiilikulehti ja tükeldatud mozzarella’t. Tee samamoodi ka järgmised kihid. Kõige pealmiseks kihiks jääb hakklihasegu, basiilik, riivitud juust ja mozzarella. Pista vorm ahju ja küpseta 200° juures umbes 30 minutit.
Enne serveerimist lase lasanjel natuke aega jahtuda ja hanguda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.