- 4 keskmist sibulat
- 1 küüslauk
- oliiviõli
- 3 tl tšillipulbrit
- 1-2 punast seemnetest puhastatud tšillikauna
- soola
- purustatud musta pipart
- 800 g hakitud veiseliha või kvaliteetset veisehakkliha
- 200 g päikesekuivatatud tomateid oliiviõlis
- 800 g purustatud tomatit
- 0.5 tk kaneelikoort
- 4 (200 g) purki punaseid konservube
Pruunista hakkliha pidevalt segades, lisa köögikombainis purustatud päikesekuivatatud tomatid, veidi õli (tomatipurgist), sibul, küüslauk, tšillipulber, tšillipipar, vürtsköömen ja veidi soola ning pipart, lõppeks isa püreestatud tomatipasta, kaneelikoor ja 1dl vett. Kuumuta keemiseni, kata pott küpsetuspaberiga ja seejärel kaanega. Alanda kuumust ja hauta rooga 1,5 tundi (või hauta 150-kraadises ahjus sama kaua).
Tunni aja pärast lisa nõrutatud konservoad.
Chili con Carne on maitsvam järgmisel päeval, nii et võimaluse korral valmista roog päev varem.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.